Main content

Bij Courdid adviseren en begeleiden we jou als werkgever met alle fiscale en sociaal zekerheidsrechtelijke aspecten rond werknemers in dienstverband. We zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar specialisten die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar inventieve oplossingen om fiscale kansen optimaal te benutten en risico’s te vermijden.

Het is hierbij belangrijk dat wij je goed leren kennen, zodat we ons kunnen inleven in jouw vragen en een advies kunnen geven dat echt in jouw belang is. En inventieve, maar ook praktische oplossingen kunnen bieden waar je verder mee komt. Denk aan een rekenmodule voor de nieuwe werkkostenregeling, de loonheffingenvraagservice en loonheffingenscan. Verder kun je op ons rekenen als het gaat om afvloeiingsregelingen, dienstbetrekkingsproblematiek, fiscale procedures, het actualiseren van arbeidsvoorwaarden, het opstellen, optimaliseren en implementeren van managementparticipaties en nog veel meer. Waarbij onze focus ligt op de expat markt en internationaal opererende werknemers.

We verleggen letterlijk en figuurlijk onze grenzen om het best mogelijke advies te geven en om tot de best mogelijke oplossing te komen.