Main content

Salarisadministraties en expat payrolling voor nationale en internationale ondernemingen. We zijn er gek op. En goed in, dat ook. Ons hart gaat sneller kloppen van een juiste loonstrook, tijdige salarisbetalingen en overzichtelijke rapportages, echt waar.

De kans is groot dat jouw hart minder snel gaat kloppen als het over salarisadministratie ofwel payroll gaat. Dat is ook nergens voor nodig. Bij Courdid is het in goede handen. Zeker voor internationaal opererende werkgevers is het verzorgen van een juiste payroll vaak een complexe zaak. Het vereist specialistische en up-to-date kennis. Denk hierbij aan de juiste toepassing van de 30%-regeling en de check of de werknemer wel volledig in Nederland is belast.
Je wilt volkomen kunnen vertrouwen op een correcte en tijdige salarisverwerking en administratie: een juiste loonstrook, tijdige salarisbetalingen en overzichtelijke rapportages. En het liefst hoor je vooraf wat je dat gaat kosten. Wij snappen dat als geen ander en bieden inzicht en overzicht. Niet alleen voor werknemers die grensoverschrijdend werken (expatriate payroll) maar ook voor bestuurders en commissarissen (executive payroll).