Main content

Courdid neemt alle zorgen uit handen en zet met veel plezier een stap extra om jouw positie als werkgever te verbeteren. Ook bij immigratie vraagstukken. Zo zijn we altijd up-to-date van het beleid en de wet- en regelgeving en bedenken we oplossingen die staan als een huis.

Het Nederlandse vreemdelingenbeleid stelt bedrijven in staat om hoogopgeleid personeel van buiten de Europese Economische Ruimte en Zwitserland aan te trekken. Om gebruik te maken van de zogenoemde kennismigrantenregeling moet je als erkend referent zijn toegelaten door de immigratie- en naturalisatiedienst. Courdid helpt je hierbij, evenals bij de aanvraag van de vergunning. Snel en persoonlijk. Maar boven alles vakkundig.

Dit doen we ook voor werkgevers die vreemdelingen van buiten de Europese Economische Ruimte en Zwitserland werk willen laten verrichten en geen erkend referent zijn. Hier is meestal een tewerkstellingsvergunning voor nodig. Courdid regelt deze vergunningen en die van de gezinsleden. Door niet altijd de gebaande paden te volgen, maar ook op zoek te gaan naar nieuwe wegen en alternatieven, binnen het wettelijke speelveld. We zien mogelijkheden waar je ze niet direct verwacht en verrassen je graag met inventieve oplossingen die doel treffen.
Verder geven wij onder meer advies op het gebied van vrij dienstenverkeer binnen de EU, de ICT-procedure, het starten van een bedrijf in Nederland, het volgen van trainingen en het bijwonen van business meetings. Wij verzorgen de aanvragen en begeleiden je tijdens de gehele procedure.