Main content

Verhuizen naar een ander land is een spannende aangelegenheid. Er komt veel op je af en er moet ontzettend veel geregeld worden. Hoe fijn is het dan als je geholpen wordt door een professioneel en betrokken team. Courdid heet je alvast van harte welkom.

Er komt veel kijken bij een verhuizing naar een ander land. Het brengt niet alleen veel verhuisdozen met zich mee, maar ook veel inspanning en geregel. Zowel voor jou als voor je werkgever. Courdid doet er alles aan dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en je zo veel mogelijk te ontzien. Met onze Relocation Services helpen we je bij het vinden van een passende woonaccommodatie, een goed dekkende zorgverzekering, het openen van een Nederlandse bankrekening, het vinden van de perfecte school voor de kinderen en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat jij je volledig kan richten op je nieuwe baan in Nederland.

Ons enthousiaste en betrokken team weet alles over werken en wonen in Nederland. Je kan rekenen op professionele adviseurs die jou (en je familie) ondersteunen om je zo snel mogelijk aan te passen aan je nieuwe leef- en werkomgeving. We bieden drie, vooraf vastgestelde, Relocation Service pakketten. Voor op maat gemaakte oplossingen kan je extra diensten toevoegen. Welkom in Nederland. Onze deur staat alvast open.